Skip to main content

La Cooperativa Plana de Vic a la mostra de formatges Lactium

Enguany des de la Cooperativa Plana de Vic hem pogut participar activament del Lactium de Vic en diverses activitats. La mostra de formatges, referent del sector lacti a casa nostra i una de les cites imprescindibles de la nostra agenda, va tenir lloc el cap de setmana del 14 de maig a la ciutat.

Amb la CPV hi vam estar presents, per una banda a l’Aula de Formatges de Bon Preu, on Daniel Bassas va impartir una xerrada titulada “Llet i formatge: paisatge, territori i beneficis per a la salut” juntament amb els companys de La Bona Llet. També es va poder gaudir del tast de la nostra llet Terra i Tast i del Formatge Territori, que s’ha creat amb la formatgeria tonenca Mas el Garet. 

Per altra banda, vam participar al Lactium amb la presentació del conte “Làctics a un preu just”, co-creació amb l’agència Thinquery. El conte, que ja vam presentar al Mercat del Ram, aquesta vegada incloïa també el Formatge Territori com a un dels protagonistes juntament amb la Llet Terra i Tast i els personatges: els ramaders Pep i Maria. Va ser una activitat dirigida a infants en què es va tenir l’oportunitat de conèixer la problemàtica del sector lacti de forma desenfadada i per a tota la família. Hi va haver participació, bon ambient i gots de llet per a tothom. Es va poder posar en pràctica el que s’havia explicat sobre la importància de pagar un preu just per a la llet de les nostres vaques a partir de dinàmiques i experiències amb l’empatia pels ramaders com a punt de partida.

Conte pep maria lactium cooperativaplanadevic       


 WhatsApp Image 2022 05 31 at 9.33.19 AM