• Home
  • Notícies
  • La Cooperativa Plana de Vic a la mostra de formatges Lactium

La Cooperativa Plana de Vic a la mostra de formatges Lactium

| Cooperativa Plana de Vic | Notícies

Enguany des de la Cooperativa Plana de Vic hem pogut participar activament del Lactium de Vic en diverses activitats. La mostra de formatges, referent del sector lacti a casa nostra i una de les cites imprescindibles de la nostra agenda, va tenir lloc el cap de setmana del 14 de maig a la ciutat.

Amb la CPV hi vam estar presents, per una banda a l’Aula de Formatges de Bon Preu, on Daniel Bassas va impartir una xerrada titulada “Llet i formatge: paisatge, territori i beneficis per a la salut” juntament amb els companys de La Bona Llet. També es va poder gaudir del tast de la nostra llet Terra i Tast i del Formatge Territori, que s’ha creat amb la formatgeria tonenca Mas el Garet. 

Per altra banda, vam participar al Lactium amb la presentació del conte “Làctics a un preu just”, co-creació amb l’agència Thinquery. El conte, que ja vam presentar al Mercat del Ram, aquesta vegada incloïa també el Formatge Territori com a un dels protagonistes juntament amb la Llet Terra i Tast i els personatges: els ramaders Pep i Maria. Va ser una activitat dirigida a infants en què es va tenir l’oportunitat de conèixer la problemàtica del sector lacti de forma desenfadada i per a tota la família. Hi va haver participació, bon ambient i gots de llet per a tothom. Es va poder posar en pràctica el que s’havia explicat sobre la importància de pagar un preu just per a la llet de les nostres vaques a partir de dinàmiques i experiències amb l’empatia pels ramaders com a punt de partida.

Conte pep maria lactium cooperativaplanadevic       


 WhatsApp Image 2022 05 31 at 9.33.19 AM

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos a:

© Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL - F08235665C