Skip to main content

junts oferim llet a un preu just

Llet dels nostres ramaders

A Plana de Vic som ramaders i oferim llet de les nostres granges. Una llet de casa, de les nostres vaques de la comarca d'Osona.

LLET DELS NOSTRES RAMADERS A UN PREU JUST


LA NOSTRA LLET A UN PREU JUST

La Cooperativa Plana de Vic i Vaquers d’Osona s’uneixen i creen Vaquers Plana de Vic.

Vaquers Plana de Vic comercialitza llet de les explotacions ramaderes familiars de la comarca d’Osona a un preu just vetllant pel futur del nostre sector lacti.

El principal client de la llet de Vaquers Plana de Vic és Bonpreu- Esclat amb la nostra llet sota la marca Terra i Tast. També juntament amb Mas El Garet tenim el formatge tendre Territori, un formatge a un preu just, sostenible i rural.

Segueix el nostre dia a dia a través de les xarxes socials @vaquersplanavic:

llet Terra i Tast

Llet sencera i semidesnatada de km0 dels nostres ramaders de la comarca d'Osona sota la marca Terra i Tast de Bonpreu - Esclat.

Una llet de proximitat amb un sabor únic de la nostra terra que conserva totes les seves propietats.

A l'Agrobotiga Rebost Pagès hi trobaràs la llet Terra i Tast i també als supermercats Bonpreu-Esclat. 

Formatge Territori

Vaquers Plana de Vic juntament amb Mas El Garet van creen el formatge tendre Territori, un formatge a un preu just, sostenible i rural.

Un formatge amb un sabor únic de la nostra terra elaborat amb llet de proximitat de les nostres granges de la comarca d'Osona.

El podeu trobar a la nostra agrobotiga Rebost Pagès i també als supermercats Bonpreu-Esclat.

ELS NOSTRES RAMADERS

Els ramaders de Vaquers Plana de Vic s'estimen la terra i les seves explotacions, les treballen i cuiden perquè se n'obtingui la llet amb la millor qualitat. Aprofiten tots els recursos per a vetllar i millorar el benestar animal de les seves vaques, així com les condicions de les granges, perquè són conscients que una bona llet és fruit d'una bona vida animal.

Malgrat les condicions econòmiques alertants en què s'han vist sotmesos els últims anys, els nostres ramaders no defalleixen i segueixen lluitant per preservar el sector lacti a casa nostra en la seva millor forma, és per això que es mouen i creen xarxa, de la que en surten resultats com la campanya dels làctics a un preu just, que vol acabar amb les injustícies dins el sector.