Skip to main content

PRODUCTES DE PROXIMITAT

L'AGROBOTIGA REBOST PAGÈS

A l'agrobotiga Rebost Pagès hi trobaràs productes de proximitat procedents de les explotacions dels mateixos socis, productes d'altres cooperatives i de productors artesans catalans. Un espai de proximitat per vendre productes frescos i per oferir la màxima confiança i seguretat al consumidor.
Afegeix aquest número de telèfon a la teva agenda de contactes, envia'ns un missatge perquè t'afegim i així podràs conèixer les nostres ofertes i novetats.

ELABORATS CARNIS DE PROXIMITAT

La carn de proximitat de porc i de vedella Plana de Vic és el nostre producte estrella. Procedeix d'animals de les explotacions dels socis de la cooperativa i segueix un estricte procés de traçabilitat. Trobareu una gran varietat de carn de vedella, de porc i de pollastre, amb diferents formats, presentacions i condiments, a punt per cuinar. Productes carnis d'elaboració pròpia i fets de manera artesanal. El resultat és una carn amb un sabor immillorable, tendra i gustosa.

EMBOTITS CURATS I CUITS PLANA DE VIC

Els embotits curats i cuits de proximitat Plana de Vic estan elaborats amb els millors ingredients a partir de receptes tradicionals.

El resultat són uns embotits amb una aroma, gust i textura
característics de la Plana de Vic.

Fruit d’una tradició que es remunta a l’època medie- val, els embotits de la Plana de Vic tenen un aroma, textura i sabor que els ha permès fer la volta al món.


LÀCTICS

Els làctics de proximitat que oferim a l'agrobotiga Rebost Pagès com els formatges artesans, els iogurts, els matons, els flams, etc. han estat elaborats pels nostres socis i per altres cooperatives i productors artesans.

PLATS PREPARATS

A l'agrobotiga Rebost Pagès trobaràs una àmplia i variada selecció de plats elaborats artesanalment amb productes naturals com cremes de verdures, brous, etc. Els presentem a punt per escalfar i menjar.

PRODUCTES COOPERATIUS ARTESANS I DE PROXIMITAT

Oferim una gran varietat de productes de proximitat i cooperatius artesans com l'oli, el vi, el cava o els llegums, entre d'altres. Entre la gran varietat destaquem la mel del Mas Can Panosa, situada a Sant Pere de Torelló, i la pasta de blat dur de gran qualitat, de Joan Andreu Soler i Ros, que segueix la tradició familiar a la seva fàbrica de Moià, La Moianesa.

També hi trobaràs fruites i verdures de temporada

Rebost Pagès

La millor selecció de verdures i fruites de proximitat: pomes, taronges, calçots, castanyes...