Skip to main content

JUNTS CUIDEM L'ORIGEN, JUNTS SOM COOPERATIVA

Som un grup de pagesos/es i ramaders/es d’Osona que junts oferim productes de proximitat i de cooperatives a tota la societat.

PAGESIA i RAMADERIA

Tenim els conreus que alimenten els nostres bestiars i som productors d'animals i de llet amb vocació

GESTORS

Un equip tècnic gestiona les necessitats dels nostres socis/es en matèries de qualitat, mediambientals, ajudes, requeriments normatius i gestió energètica.

FABRICANTS DE PINSOS

Pinso amb un control de les primeres matèries per garantir la salut de l'animal

REBOST PAGÈS I ECONOMAT

Oferim el nostre producte de proximitat i de cooperatives al consumidor

La cooperativa: Nosaltres

Fundada el 1966 per ramaders/es d’Osona amb l’objectiu d’aportar valor a la pagesia i ramaderia de la comarca. La Cooperativa Plana de Vic disposa d’una fàbrica de pinsos, granges, una agrobotiga Rebost Pagès i un Economat, oficines i una farmàcia veterinària a Gurb.

Alimentació Sana del bestiar: Control integral del Procés d'Alimentació

La Cooperativa Plana de Vic controla de manera integral el procés de producció de l’alimentació, des de la formulació dels pinsos, la cura dels animals i la comercialització directa dels productes dels seus productors als seus establiments.

La proximitat: el Valor de la diferència

A través de l'agrobotiga Rebost Pagès de Plana de Vic oferim productes propis dels nostres socis i d'altres cooperatives elaborats artesanalment i de Km 0. Un espai de proximitat per vendre productes frescos i per oferir la màxima confiança i seguretat al consumidor.

El nostre compromís: junts construïm el futur

A Plana de Vic treballem per aportar valor afegit als membres de la cooperativa i tenim sempre en compte el territori. Volem ser una organització sostenible en tota la cadena de valor agroalimentària, assegurant el nostre creixement gràcies a un model basat en la participació i els principis ètics.

Carn de porc Plana de Vic: Porc Duroc

Carn que prové de porcs criats a les nostres granges. El resultat és una carn de porc més gustosa, i una textura i sabor immillorable i amb una àmplia gamma de beneficis nutricionals.

 

LLET DELS NOSTRES FAMÍLIES RAMADERES A UN PREU JUST

La Cooperativa Plana de Vic i Vaquers d’Osona s’uneixen i creen Vaquers Plana de Vic.

Vaquers Plana de Vic comercialitza llet de les explotacions ramaderes familiars de la comarca d’Osona a un preu just contribuint a donar continuïtat al sector. A l'Agrobotiga Rebost Pagès hi trobaràs els nostres làctics a un preu just: la llet Terra i Tast i el Formatge Territori.

Tots els nostres productes de proximitat i més, a l'agrobotiga

Elaboració pròpia i de manera artesanal
Els millors ingredients i receptes tradicionals
De productors artesans i de proximitat
Àmplia i variada selecció de productes de proximitat i de cooperatives