• Inici
  • Notícies
  • La carn de vedella Plana de Vic, essencial per a la nostra alimentació

La carn de vedella Plana de Vic, essencial per a la nostra alimentació

La carn de vedella Plana de Vic prové únicament de vedelles femelles de granges de proximitat. Gràcies a la seva alimentació controlada i natural i que són vedelles que tenen com a màxim 12 mesos de vida, Plana de Vic ofereix una carn amb més sabor i una textura més melosa.

La carn de vedella es caracteritza per tenir un gran poder nutricional i per ser rica en proteïnes i vitamines B12, del grup E, àcids grassos Omega 3, antioxidants i minerals com el ferro, potassi, magnesi, calci i zinc. A més, també és una carn que aporta un alt contingut de sarcosina que ajuda al desenvolupament dels nostres músculs i ens ajuda a mantenir-los sans, entre d’altres beneficis pel nostre cos.

Per fer-nos una idea de les propietats nutricionals de la vedella, si ingerim 100 grams de carn estem aportant al nostre organisme 136 calories, 0,4 hidrats de carboni, 27 grams de proteïna, 3,6 grams de grassa i 0,2 grams de fibra.   

Les propietats organolèptiques de la nostra carn de vedella Plana de Vic són fruit del control i de la traçabilitat des de l’origen fins a la comercialització a les botigues de Barcelona i a l’Economat de Vic. Podeu trobar gran varietat de peces de vedella des del filet, l’entrecot, la costella, el rodó de la cuixa, etc.

Així doncs, podem reafirmar que  la carn és un aliment que ha d’estar present a la nostra dieta perquè sigui equilibrada i variada. Les propietats de la carn de vedella femella i els beneficis que aporta a la salut fan que sigui considerada una de les carns més saludables i els experts recomanen el seu consum almenys un cop a la setmana.

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos a: @coplanadevic

© Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL - F08235665C