• Junts cuidem l'origen, junts t'oferim la millor carn de proximitat

    Carn de les Granges Plana de Vic

    Una carn més fresca, gustosa, amb una textura més melosa i una àmplia gamma de beneficis nutricionals.

SALA D'ESPECEJAMENT I ELABORACIÓ CARNIS


EL NOSTRE OBRADOR

L'any 2010 la Cooperativa va crear Carnovic, SL, una sala d'especejament de carn i elaboració de productes carnis. Aquest centre de treball assegura el 100% de la traçabilitat de la carn de la cooperativa i garanteix un producte final de màxima qualitat tant per abastir la xarxa de botigues Plana de Vic com altres canals de comercialització (restauració, col·lectivitats i altres comerços d’alimentació). Les canals arriben a la sala d’elaboració, procedents de l’escorxador, on es preparen per servir-les en safates o peces segons les necessitats del client.

667951983

ARA JA POTS FER LA TEVA COMANDA A TRAVÉS DEL WHATSAPP

Carn de proximitat, de les granges de la comarca d'Osona

La carn de porc raça Duroc i de vedella femella Plana de Vic provenen de les nostres granges de la comarca d’Osona. El bestiar està criat de manera sostenible amb respecte i cura dels animals i del medi ambient i amb la garantia dels estàndards de qualitat de benestar animal. El resultat és una carn de porc i de vedella més fresca, sana, gustosa, melosa i una textura, un sabor immillorables i amb una àmplia gamma de beneficis nutricionals.

Carn de porc Plana de Vic: Porc Duroc

La carn de Porc Plana de Vic prové de les nostres granges de la comarca d’Osona. És una carn més gustosa, més fresca i amb un sabor immillorable. A més, amb una àmplia gamma de beneficis nutricionals.

Els nostres porcs de raça Duroc són criats de manera sostenible amb respecte i cura dels animals i del medi ambient i amb la garantia dels estàndards de qualitat de benestar animal.

CARN DE PORC AMB UN ALT CONTINGUT D'OMEGA 3

La nostra carn de porc Duroc té un alt contingut de Vitamina E, àcid oleic, àcids grassos insaturats i d'omega 3. L’omega 3 és grasa natural que necessita el nostre cos per tenir una alimentació sana i que té un paper essencial tant en el funcionament del cervell com en el creixement i el desenvolupament. A més, l’omega 3 ajuda a prevenir malalties cardiovasculars i l’obesitat infantil.

Carn de vedella femella més gustosa i amb una textura més melosa.

La carn de vedella femella que prové de les nostres granges de la comarca d’Osona és una vedella tendra, de menys de 12 mesos, criada de manera sostenible amb respecte i cura dels animals i del medi ambient i amb la garantia dels estàndards de qualitat de benestar animal. El resultat és una carn de vedella més fresca, gustosa, amb una textura més melosa i una àmplia gamma de beneficis nutricionals.

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos a: @coplanadevic

© Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL - F08235665C