Una carn més fresca, gustosa, amb una textura més melosa i una àmplia gamma de beneficis nutricionals.
La carn de Porc Plana de Vic prové de les nostres granges de la comarca d’Osona. És una carn més gustosa, més fresca i amb un sabor immillorable. A més, amb una àmplia gamma de beneficis nutricionals.
Els nostres porcs de raça Duroc són criats de manera sostenible amb respecte i cura dels animals i del medi ambient i amb la garantia dels estàndards de qualitat de benestar animal.
La nostra carn de porc Duroc té un alt contingut de Vitamina E, àcid oleic, àcids grassos insaturats i d'omega 3. L’omega 3 és grasa natural que necessita el nostre cos per tenir una alimentació sana i que té un paper essencial tant en el funcionament del cervell com en el creixement i el desenvolupament. A més, l’omega 3 ajuda a prevenir malalties cardiovasculars i l’obesitat infantil.
La carn de vedella femella que prové de les nostres granges de la comarca d’Osona és una vedella tendra, de menys de 12 mesos, criada de manera sostenible amb respecte i cura dels animals i del medi ambient i amb la garantia dels estàndards de qualitat de benestar animal. El resultat és una carn de vedella més fresca, gustosa, amb una textura més melosa i una àmplia gamma de beneficis nutricionals.