FacebookTwitterYouTube

Política de privacitat xarxes socials

1 . Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL., a la xarxa social

De conformitat en deure informació establert en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL., en endavant, el RESPONSABLE desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d'aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial del RESPONSABLE, en la mateixa . L'accés i ús per l'usuari d'aquesta pàgina oficial del RESPONSABLE, suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa .


2 . Dades de menors d'edat o incapaços
L'accés i registre en aquesta xarxa social està prohibit als menors de catorze (14) anys, de manera que igualment queda prohibit l'accés i ús dels menors de catorze (14 anys) a la pàgina oficial del RESPONSABLE, en la mateixa. Per la seva banda, si l'usuari és incapaç, el RESPONSABLE, adverteix que serà necessària l'assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'accés i ús d'aquesta pàgina oficial del RESPONSABLE. El RESPONSABLE, quedarà expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas.


3 . Identificació de la raó social del responsable del fitxer
L'usuari queda informat que el RESPONSABLE, amb domicili social a Ctra Barcelona-Puigcerdà,, km 70,4 - 08503 Gurb (Barcelona), ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial del RESPONSABLE, en aquesta xarxa social , sense perjudici dels tractaments dels que és responsable l'entitat titular de la xarxa social en què es troba la nostra pàgina oficial .


4 . Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal , informació i consentiment
Les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari al RESPONSABLE, a través de la seva pàgina oficial formaran part d'un tractament de dades responsabilitat del RESPONSABLE, amb la finalitat d'oferir informació del RESPONSABLE, per correu electrònic , fax , SMS , MMS , comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic , present o futur , que possibiliti realitzar comunicació comercials , enviament de newsletter a aquells usuaris que es subscriguin , intercanviar informació amb el RESPONSABLE, i altres usuaris i establir comunicació amb tercers. 
Des del moment en què l'usuari utilitza aquesta pàgina oficial presta el seu consentiment lliure , inequívoc , específic , informat i exprés per al tractament de les seves dades personals per al RESPONSABLE, per a la correcta prestació d'aquests serveis d'acord amb el que estableix la present política. 

L'usuari és lliure d'utilitzar la pàgina oficial del RESPONSABLE, en aquesta xarxa social, de manera que en cas que l'usuari no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats, no ha d' utilitzar- ni proporcionar les seves dades personals.

A través d'aquesta pàgina oficial del RESPONSABLE, l'usuari pot compartir textos , fotos , vídeos i altre tipus d'informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma. L'usuari serà responsable de que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent , la present política i les Normes de la Plataforma.

L'usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial del RESPONSABLE, dades personals , fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals tingui l'autorització de tercers. El RESPONSABLE, tindrà dret a eliminar d'aquesta pàgina oficial - de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari- qualssevol continguts publicats per l'usuari quan l'usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en aquesta política i les Normes de la Plataforma .

 

5 . Identificació dels destinataris respecte dels quals el RESPONSABLE tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades
S'adverteix a l'usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial del RESPONSABLE, a la xarxa social podrà ser coneguda pels restants usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l'usuari a la pàgina oficial del RESPONSABLE, en aquesta xarxa social serà objecte de comunicació de la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei.
El RESPONSABLE, únicament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que per raó de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu.


6 . Altres tercers prestadors de serveis
El RESPONSABLE, adverteix l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d'acord amb la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli l'usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que es puguin efectuar tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades per raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsables a qui a través d'hiperenllaços el RESPONSABLE, remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial .


7 . Qualitat de les dades
El RESPONSABLE, adverteix l'usuari que, llevat l'existència d'una representació legalment constituïda , cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l' usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l'usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial del RESPONSABLE, en la mateixa. 


8 . Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es.) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

 

9 . Altra informació d'interès
El RESPONSABLE, podrà modificar i / o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i/o modificarà la actualment publicada aquí recollida. Per això l'usuari haurà d'accedir periòdicament a aquestes per tal de mantenir actualitzat .


L'usuari pot contactar amb el RESPONSABLE, mitjançant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o a través de les següents adreces i dades de contacte :


Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL.
Ctra Barcelona-Puigcerdà,, km 70,4 - 08503 Gurb (Barcelona)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Així mateix l' usuari pot consultar les normes i polítiques publicades pel titular de la xarxa social per a l'ús de la mateixa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies". Més informació

Tancar

Avís sobre la utilització de cookies

INFORMACIÓ SOBRE COOKIES
A causa de l'entrada en vigor de la referent modificació de la "Llei de Serveis de la Societat de la Informació" (LSSICE) establerta pel Reial Decret 13/2012, és d'obligació obtenir el consentiment exprés de l'usuari de totes les pàgines web que utilitzen cookies prescindibles, abans que aquest navegui per elles.
QUÈ SÓN LES COOKIES?
Les cookies i altres tecnologies similars tals com a local shared objects, flash cookies o píxels, són eines emprades pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants, així com per oferir un correcte funcionament del lloc. Mitjançant l'ús d'aquests dispositius es permet al servidor web recordar algunes dades concernents a l'usuari, com les seves preferències per a la visualització de les pàgines d'aquest servidor, nom i contrasenya, productes que més l'interessen, etc.
COOKIES AFECTADES PER LA NORMATIVA I COOKIES EXEMPTES
Segons la directiva de la UE, les cookies que requereixen el consentiment informat per part de l'usuari són les cookies d'analítica i les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament del  lloc web o la prestació de serveis expressament demanats per l'usuari.
QUIN TIPUS DE COOKIES HI HAN?
Sobre els tipus de galetes, hi ha cinc grans grups:
Cookies analítiques: recullen informació de l'ús que es realitza del lloc web.
Cookies socials: són aquelles necessàries per a xarxes socials externes.
Cookies d'afiliats: permeten fer un seguiment de les visites procedents d'altres webs, amb les que el lloc web estableix un contracte d‘afiliació (empreses d'afiliació).
Cookies de publicitat i comportament: recullen informació sobre les preferències i eleccions personals de l'usuari (retargeting).
Cookies tècniques i funcionals: són les estrictament necessàries per a l'ús del lloc web i per a la prestació del servei contractat.

COOKIES QUE UTILITZEM EN EL NOSTRE ESPAI WEB
PHPSESSID: cookie tècnica i estrictament necessària que conté l'identificador de la sessió. S'elimina en tancar el navegador.
_lang: cookie tècnica i estrictament necessària que conté l'idioma de la sessió. S'elimina en tancar el navegador.
ac_cookies: cookie tècnica i estrictament necessària que conté el valor de si s'ha acceptat la instal·lació de cookies. Caduca en 1 any des de l'última actualització.
_ga: cookie de Google Analytics Universal que habilita la funció de control de visites úniques. La primera vegada que un usuari entri al lloc web a través d'un navegador s'instal·larà aquesta galeta. Quan aquest usuari torni a entrar a la web amb el mateix navegador, la galeta considerarà que és el mateix usuari. Només en el cas que l'usuari canviï de navegador, es considerarà un altre usuari. Caduca als 2 anys des de l'última actualització. Més informació del tractament realizat per Google Analytics aquí.

_gat: Aquesta cookie s'associa amb Google Analytics. S'utilitza per limitar la velocitat de petició - la limitació de la recollida de dades en els llocs d'alt trànsit. Caduca als 10 minuts.

_gid: Aquesta cookie s'associa amb Google Analytics. S'utilitza per distingir els usuaris. Caduca a les 24 hores.

REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT PER INSTAL·LAR COOKIES
COM ELIMINAR LES COOKIES DEL NAVEGADOR


Chrome
1. Seleccioneu la icona d'Eines
2. Feu clic a Configuració.
3. Fes clic a Mostra Opcions Avançades.
4. A la secció "Privadesa" feu clic a Configuració de contingut.
• Suprimeix les galetes: Fes clic a Totes les galetes i dades del lloc ...
• No permetre que s'emmagatzemin cookies.
5. Fes clic a Elimina les dades de navegació (buidar la Memòria cau).
6. Tanca i reinicia el navegador.
Per a més informació sobre Chrome premi aquí:
http://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es


Internet Explorer. Versió 11
1. Selecciona Eines | Opcions d'Internet.
2. Fes clic a la pestanya General.
3. A la secció "Historial de navegació", feu clic a Suprimeix l'historial d'exploració al sortir.
4. Seleccionar Eliminar arxius.
5. Seleccionar Suprimeix les galetes.
6. Feu clic a Suprimeix.
7. Fes clic a D'acord.
8. Tanca i reinicia el navegador.
Per a més informació sobre Internet Explorer premi aquí:
http://windows.microsoft.com/es-419/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9


Firefox. Versió 18
1. Selecciona Firefox | Historial | Neteja l'historial recent.
2. Al costat de "Detalls", fes clic a la fletxa cap avall.
3. Selecciona les següents caselles de verificació: galetes, Memòria cau, Inicis de sessió actius
4. Usant el "Període de temps per esborrar" al menú desplegable, selecciona Tot.
5. Feu clic a Neteja ara.
6. Tanca i reinicia el navegador.

Pot acceptar o rebutjar les galetes individualment en les Preferències de Firefox, a la secció Historial disponible a Eines>Opcions> Privadesa.
Per a més informació sobre Mozilla Firefox premi aquí:
https://www.mozilla.org/es-ES/privacy/websites/#cookies


Safari Versió 5.1
1. Seleccioneu la icona de Safari / Edita | Restaura Safari.
2. Selecciona les següents caselles de verificació: Esborrar l'historial, Eliminar totes les dades de lloc web
3. Fes clic a Restablir.
4. Tanca i reinicia el navegador.
Per a més informació sobre Safari premi aquí:
http://support.apple.com/kb/PH5042


Opera
Opcions - Avançat - Galetes.
Les opcions de cookies controlen la manera en què Opera els maneja i per tant la seva acceptació o rebuig.
Per a més informació sobre Òpera premi aquí:
http://help.opera.com/Linux/10.60/es-ES/cookies.html


Altres navegadors
Consulteu la documentació del navegador que tingui instal·lat.